Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волейболістки Орбіти двічі б'ють Волинь в іграх за бронзу

Вікторія Савченко у господарок назбирала 31 (!) заліковий бал.

Фото пресслужби ВК Орбіта.

Волейболістки Орбіти двічі б'ють Волинь в іграх за бронзу

Обидві виїзні ігри в Запоріжжі волейболістки луцької команди Волинь-Університет-ОДЮСШ програли, що значно підняло шанси місцевої Орбіти завоювати бронзу жіночої Суперліги

Про це інформує пресслужба запорізького клубу.

У першому матчі господарки були помітно сильнішими в одному з трьох компонентів гри – атаці (106:74). На прийомі суперники видали майже рівні «цифри» - 62:61, а ось на блоці відчутна перевага залишилась за лучанками – 10:3. Найбільш корисними у складах обох суперників стали: у «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ» Антоніна Жук – 17 залікових балів та Вікторія Савченко – 15 очок, у «Волині-Університет-ОДЮСШ» центральна блокуюча Вікторія Даньчак, яка набрала 17 очок.

Волейбол. Чемпіонат України. Суперліга.
Плей-офф за третє місце. Перша гра.
«Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»(Запоріжжя) - «Волинь-Університет-ОДЮСШ» (Луцьк) 3:0 (25:22, 25:22, 25:20)

У другій грі серії запоріжанки , як і у попередньому матчі, знову відчутно поступились «на блоці» - 4:11, плюс лучанки більш переконливо відпрацювали на прийомі – 88:77. Проте в інших двох компонентах гри - на подачі та в атакуючих діях у «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ» статистичні показники виглядають більш привабливо (98-82 та 136-110, відповідно). Найбільш результативними у складах обох команд стали: Вікторія Савченко у господарок, яка назбирала 31 (!) заліковий бал, у «Волині-Університет-ОДЮСШ» гідним чином знову себе проявила Вікторія Даньчак - 17 очок.

Волейбол. Чемпіонат України. Суперліга.
Плей-офф за третє місце. Друга гра.
«Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» (Запоріжжя) - «Волинь-Університет-ОДЮСШ» (Луцьк) 3:1 (25:18, 22:25, 25:18, 25:20)

Рахунок серії – 2:0 на користь «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»

Нагадаємо, плей-офф за третє місце триватиме до трьох перемог. Незабаром серія переміститься до Луцьку, де 15 квітня (найближчий четвер) відбудеться третій матч. Базовою датою четвертої гри (за необхідністю) стоїть 16 квітня. У разі рівного рахунку у серії - вирішальний, п'ятий поєдинок за календарним графіком може відбутись у Запоріжжі 20 квітня.

Читайте також: Волейболістці хлопець зробив пропозицію після фінального матчу Суперліги (Фото)

Telegram Channel