Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині востаннє нагородили чемпіонів Горохівського району з футболу (Фото)

Горохівські футболісти відтепер змагатимуться у турнірах Луцького району.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

На Волині востаннє нагородили чемпіонів Горохівського району з футболу (Фото)

Щороку весною громадська організація «Федерація футболу Горохівщини» влаштовує запеклі змагання

Футболістів і численних вболівальників тішить, що поділ колишнього району на Горохівську, Берестечківську та Мар’янівську територіальну громади не роз'єднав футбольне братство. 

У неділю у парку райцентру відбулося відразу дві події: закінчення  змагань на кубок ГО «Федерація футболу Горохівщини» й нагородження команд-переможниць чемпіонату Горохівщини з футболу – 2020.

Реклама Google

Команди другої і третьої груп розіграли кубок Горохівщини. Його володаркою стала команда ФК «Бубнів».

Урочистості розпочалися вітальними словами голова ГО «Федерація футболу Горохівщини» Галини Прик, продовжив голова Горохівської міської ради Віктор Годик.

Нагадаємо, на Волині селяни чотири місяці живуть без автобуса.

«Це останнє нагородження чемпіонів колишнього Горохівського району  можна назвати історичним.  Горджуся, що він завжди був епіцентром футболу, де проводилося найбільше змагань.  Запевняю, що тепер ним не перестане бути Горохівська територіальна громада. Вдячний вам, бо своїм прикладом навчаєте  дітей, що спорт - це запорука здоров’я», - сказав мер.

Галина Прик і Віктор Годик вручили чемпіонам кубки, медалі і грошові винагороди. У першій групі перше місце виборола команда «Міщани» (Горохів), друге – ФК «Цегів», третє – «Новатор» (Смолява). У другій групі на першій сходинці п’єдесталу перемоги ФК «Блудів», на другій – «Сокіл» (Мирків), на третій – ФК «Лобачівка». Лідером третьої групи є команда ФК «Бубнів» (Локачинщина), друге і третє здобули відповідно ФК «Пірванче» і ФК «Скобелка».

Доки тривали змагання з мініфутболу, в перервах команди другої і третьої груп розіграли кубок Горохівщини. Його володаркою стала команда ФК «Бубнів».

Від імені футболістів Галина Прик вручила Подяку Віктору Годику за постійне сприяння розвитку спорту на Горохівщині.

 
 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel