Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ліга чемпіонів: ПСЖ - Баварія (Анонс, суддя, трансляція)

Шанси на прохід до півфіналу у команди Фліка не найкращі.

Фото із сайту football24.ua.

Ліга чемпіонів: ПСЖ - Баварія (Анонс, суддя, трансляція)

Сьогодні відбудеться матч-відповідь чвертьфіналу Ліги чемпіонів, у котрому французький ПСЖ прийматиме німецьку «Баварію»

Повідомляє сайт Sportanalytic.com.

13 квітня 2021 року. Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Матч-відповідь. 22:00
Стадіон: «Парк де Пренс» (Париж)
Суддя: Даніеле Орсато (Італія)
ТБ: «Футбол 1»

ПСЖ

Команда Маурісіо Почеттіно здобула чудовий результат у першому матчі в Мюнхені, котрий тепер потрібно конвертувати у прохід до півфіналу. При цьому ПСЖ у Німеччині повністю віддав ініціативу супернику, котрий вчетверо більше ударів наніс по воротах. Однак, тепер стратегічна перевага саме у парижан, адже вони можуть спокійно віддати м'яч та ініціативу «Баварії» і ловити її на контратаках, а це Мбаппе та Неймар вміють робити, мабуть, найкраще на планеті. Таким тільки дай вільний простір, а потім шукай вітра в полі. Звісно, гості з Німеччини будуть про усе це знати, але що залишається робити, коли програв удома з рахунком 2:3?

За той тиждень, що минув від першого матчу цих команд, ПСЖ встиг провести матч у чемпіонаті Франції і спокійно розгромив «Страсбург» у виїзному матчі з рахунком 4:1. Втім, конкуренти також часу не гаяли, тому боротьба за титул у Лізі 1 зараз у самому розпалі, від чого ми всі вже відвикли за останні роки. Але, звісно, було б дивно берегти сили у чвертьфіналі Ліги чемпіонів на матч внутрішньої першості, тим паче, що гіпотетичний виграш Ліги чемпіонів може стати для Маурісіо Почеттіно індульгенцією на довгі роки. Минулого літа Париж дійшов до фіналу, але там його зупинила «Баварія». Тепер все вказує на те, що буде реванш.

«Баварія»

Мюнхенський клуб буде вирішувати абсолютно інші завдання. Тут потрібно думати, як забити мінімум двічі, а ще краще - тричі, бо важко собі уявити, що «Баварія» нічого не пропустить. Як це часто буває, вагома поразка стає своєрідним стоп-краном у клубі, котрий всім розв'язує язики. Так сталося і тут, адже наставник німецької команди Хансі Флік попросив аудієнції у керівництва клубу і зазначив, що з нового сезону залишиться або він, або директор клубу Хасан Саліхаміджіч. Тренер скаржиться, що гравці купуються у команду без його відома і часто це з ним взагалі не узгоджується. Як розумієте, атмосфера там не дуже, а перед настільки принциповим матчем це вдвічі важливо.

Читайте також: Маліновський став лідером рейтингу CIES за останній місяць

Свідченням того, що не все ідеально у «мюнхенському королівстві», став матч «Баварії» у чемпіонаті. Лідер сезону і беззаперечний місцевий гегемон не зумів удома впоратися зі скромним берлінським «Уніоном», котрий вирівняв рахунок за кілька хвилин до кінця. Це свідчить про брак концентрації, а ще підказує нам, що думки більшості футболістів «Баварії» були вже тут, у Парижі, у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Справді, непоганий відрив у Бундеслізі все ще залишається, а от титул у Лізі чемпіонів потрібно захищати тут і зараз. Звісно, що шанси на прохід до півфіналу у команди Фліка не найкращі, але якщо хтось і може переламати невдалу ситуацію, то це німці.

Травмовані: Бернат, Діалло, Ікарді, Курзава, Маркіньйос, Летельє - Боатенг, Гнабрі, Горецка, Зюле, Коман, Коста, Левандовскі, Рока, Толіссо, Тільманн, Хофманн
Під питанням: Ернандес («Баварія»)

Коефіцієнти букмекерів:

Перемога ПСЖ: 3,05
Нічия: 4,06
Перемога «Баварії»: 2,27

Telegram Channel