Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі в котельні поліція виявила наркотики

У 35-річного громадянина правоохоронці виявили кристалічну речовину.

Фото поліції Волині.

У Ковелі в котельні поліція виявила наркотики

Повідомлення про проникнення до однієї із котелень Ковеля зловмисника надійшло до поліції вчора, близько 3 ночі. Розповів про злодіяння один із працівників котельні

Під час опрацювання виклику та спілкування із заявником співробітники патрульної поліції помітили, що він веде себе підозріло, тому провели превентивний поліцейський захід – поверхневу перевірку. У 35-річного громадянина правоохоронці виявили кристалічну речовину, схожу на Альфа PVP, – повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області. 

На місце події одрузу ж викликали слідчо-оперативну групу Ковельського районного управління поліції, пише Ковельмедіа. Під час огляду приміщення слідчі виявили два згортки із зеленою речовиною, зовні схожою на канабіс, близько 10 г Альфа PVP, пристрої для вживання наркотичних засобів та психотропних речовин, полімерні пакети. Усе це вилучили та направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. 

У 35-річного громадянина правоохоронці виявили кристалічну речовину.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років обмеження волі.

Читайте також:  Волинянка продавала наркотики: її судитимуть

Telegram Channel