Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ексфутболіст Алієв: «Дружину бив – але вона першою дряпатися починала!»

"Орел" - що тут ще скажеш...

Фото dynamo.kiev.ua

Ексфутболіст Алієв: «Дружину бив – але вона першою дряпатися починала!»

Колишній спортсмен не втомлюється дивувати навколофутбольну громадськість...

Скандальний ексфутболіст «Динамо» і збірної України Олександр Алієв розповів, чому бив свою дружину.

Про це Алієв розповів на своєму YouTube-каналі «Кент», інформує УНІАН.

«Я поясню, чому я піднімав руку на свою дружину. Я ніколи не починав якусь сварку сам. Я не приховую, що я десь гуляв, відпочивав, приїжджав вночі додому. Я розумію цей скандал. Але можемо поскандалити, можемо посваритися. Але навіщо було брати і дряпати мене? Ось для чого підіймати руку? 

Я не приховую, що я десь гуляв, відпочивав, приїжджав вночі додому. Я розумію цей скандал. Але можемо поскандалити, можемо посваритися. Але навіщо було брати і дряпати мене? Ось для чого підіймати руку? 

Я розумію її як жінку. Але навіщо було лізти руками і дряпати мене? Чому я це робив? Тому що мені завтра їхати на базу, по-друге, переодягатися. По-третє, я в колективі, де пацани. Вони дивляться, бачать і задають питання. Навіщо мені це потрібно?», - сказав Алієв.

Він заявив, що в конфліктах з дружиною були винні обидва:

«Я ніколи першим не підніму руку. Я пояснював, попереджав, говорив. Але все одно все тривало. Через це я так чинив. Так, це мені не личить, це неправильно, так, на жінку не можна піднімати руку, вона мати моїх дітей. Але вважаю, що в тій ситуації, яка відбувалася у мене, було 50 на 50».

Реклама Google

Читайте також: На Волині жінка знайшла у чужій книжці 8 тисяч гривень.

Telegram Channel