Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Фонсека покидає Рому! Португальця знову хочуть бачити у Шахтарі?

Фонсека у будь-якому випадку покине "вовків".

Фото Getty Images.

Фонсека покидає Рому! Португальця знову хочуть бачити у Шахтарі?

Наставник «вовків» Паулу Фонсека не хоче продовжувати співпрацю з римським клубом

Головний тренер Роми Паулу Фонсека не планує залишатися у римському клубі і після завершення сезону покине команду, повідомляє Сalciomercato.it.

Фонсека очолив Рому у червні 2019 року.

Контракт португальця, який спливає 30 червня 2021 року, містить пункт, згідно з яким угода пролонгується ще на рік у разі виходу Роми в Лігу чемпіонів. Римська команда поки зберігає шанси потрапити до найпрестижнішого єврокубкового турніру, однак Фонсека у будь-якому випадку покине «вовків». Головна причина такого рішення – постійні чвари у клубі, плутанина та відсутність повноцінної підтримки з боку керівництва, передає Футбол24.

За інформацією видання, у Фонсеки є кілька цікавих пропозицій – дві від клубів з АПЛ і одна з французької Ліги 1. Також ЗМІ заявляли про бажання Шахтаря повернути свого колишнього коуча в Україну. Водночас сам Паулу хотів би залишитися в Італії, де, за чутками, інтерес до нього проявляє керівництво Наполі.

Читайте також: Маліновський став лідером рейтингу CIES за останній місяць

Нагадаємо, Фонсека очолив Рому у червні 2019 року. Після 30-ти турів його команда у турнірній таблиці Серії А йде сьомою, маючи у своєму активі 54 очки.

Telegram Channel