Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Можливості MagSafe для iPhone

За рахунок магнітів аксесуари міцно утримуються.

Фото allo.ua.

Можливості MagSafe для iPhone

Технологія, що заснована на роботі магнітів MagSafe давно відома користувачам продуктів Apple, але в 2020 році була представлена оновлена версія

Разом з IPhone 12 була випущена ціла серія різноманітних аксесуарів. Але окремої уваги заслуговує бездротовий зарядний пристрій. Ви легко зможете ознайомитися з його перевагами, порівнюючи різні пристрої для iPhone 12 Pro тут від різноманітних брендів.

Для повного розкриття потенціалу і досягнення 15 Вт при зарядці необхідно використовувати зарядний адаптер останньої, 20 Вт версії.

Що чекати в комплекті пристрою з MagSafe?

Бездротовий зарядний пристрій поставляється без адаптера. У білій коробочці вас чекає сама зарядка і документація. Блок адаптера необхідно купувати додатково. При необхідності ви можете використовувати 18 Вт блок, який поставлявся до IPhone 11, він розжене зарядку до 13 Вт, але знадобиться трохи більше часу для досягнення 100 % батареї. Для повного розкриття потенціалу і досягнення 15 Вт при зарядці необхідно використовувати зарядний адаптер останньої, 20 Вт версії.

Які можливості надає MagSafe?

Використання нового магнітометра відкриває нові можливості аксесуарів. Технологія використовується в:

  • накладних силіконових і шкіряних чохлах;
  • прозорих чохлах;
  • чохлах-органайзерах для кредитних карт.

За рахунок магнітів аксесуари міцно утримуються, їх проблематично струсити, навіть якщо потрясти смартфон. Але це не означає, що вам доведеться прикладати масу зусиль для їх роз'єднання, досить просто зрушити накладку трохи вбік.

Telegram Channel