Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Українець зі США пожертвує 4 млн доларів на нову дитячу лікарню

Робота над створенням Центру матері і дитини у Львові почнеться  цього року.

Фото з відкритих джерел.

Українець зі США пожертвує 4 млн доларів на нову дитячу лікарню

У Львові планують збудувати сучасний Центр матері і дитини.

Робота над створенням Центру матері і дитини у Львові почнеться  цього року, повідомляє zaxid.net. Зокрема, працюватимуть над проектуванням корпусу. Центр потребуватиме високоякісної діагностики та фахівців різних галузей, які 24/7 є в пішій доступності в лікарні швидкої медичної допомоги.

Інвестором є американець, засновник і СЕО компанії «Віннер Груп Україна» Іван Гинянський. Він готовий вкласти 4 млн доларів США особистих коштів, щоб профінансувати проєкт. 

Загальна площа будівлі орієнтовно 5000 м2, запланували 129 ліжко-місць. Там розмістяться приймальне, пологове відділення, а також операційний блок, дитяча кардіохірургія, відділення дитячого стаціонару та сумісного перебування матері та дитини, центр неонатології та інші.

Інвестором є американець, засновник і СЕО компанії «Віннер Груп Україна» Іван Гинянський. Він готовий вкласти 4 млн доларів США особистих коштів, щоб профінансувати проєкт. Батьки пана Гинянського – вихідці із Західної України, які у 30-х роках змушені були емігрувати до США.

Читайте також: У Волинь інвестували більше 8 мільйонів доларів  

Telegram Channel