Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Тайсон покине Шахтар – Денисов підтвердив

Зараз преса активно сватає його в Інтернасьйонал.

Фото пресслужби ФК Шахтар.

Тайсон покине Шахтар – Денисов підтвердив

Схоже, Шахтар і Тайсон ухвалили остаточне рішення щодо співпраці

Напередодні ЗМІ заявили, що бразилець і «гірники» вирішили поставити крапку в скандальній історії, відпустивши легіонера раніше запланованого терміну. Цю інформацію підтвердив директор телеканалів Футбол Олександр Денисов, передає Футбол24.

Бразилець і «гірники» вирішили поставити крапку в скандальній історії, відпустивши легіонера раніше запланованого терміну.

«Контракт справді розірваний. Тайсон отримав статус вільного агента і найближчим часом покине Україну. Сьогодні, ближче до вечора, з'явиться інформація на клубному джерелі Шахтаря, а я просто її підтверджую», – сказав Денисов в ефірі програми Денисов Time. Причиною припинення співпраці була, зокрема, і велика зарплатня Тайсона.

Реклама Google

Нагадаємо, у матчі-відповіді з Ромою вінгер відмовився виходити на заміну, після чого був переведений в дубль. Зараз преса активно сватає його в Інтернасьйонал, з яким у гравця нібито є усна домовленість про контракт до літа 2023 року.

Читайте також: Президент подарував волейбольним чемпіонкам золоті персні (Фото)

До слова, Тайсон перебрався в Україну у 2010-му, ставши гравцем Металіста, де зробив собі ім'я. Через три роки його викупив Шахтар, за який він провів 299 поєдинків. У поточному сезоні Тайсон зіграв у 24 матчах, в яких забив 2 голи та віддав 1 асист.

Telegram Channel