Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волейбол: дніпровський клуб виступатиме в двох найсильніших лігах

Все наше життя - це гра.

Фото пресслужби ВК Аланта.

Волейбол: дніпровський клуб виступатиме в двох найсильніших лігах

СК Балта-БПК виходить у Вищу лігу напряму

Відбулася ротація команд між Вищою та Першою лігами на майбутній сезон.

З першого місця піднялася амбітна команда з Одещини СК Балта-БПК. У фіналі чотирьох вони здобули 13 очок у 6 матчах. Нинішній сезон СК Балта-БПК однозначно може занести собі до активу, оскільки колектив провів його стабільно, демонструючи змістовну гру. Проте щоби у наступному сезоні не стати аутсайдерами у Вищій лізі, підопічним Сергія Власова необхідно додавати в усіх компонентах.

Волейбол - це гра розумних, спритних, технічних і гнучких.

Натомість з Вищої опустилась київська команда НУФВСУ.

За друге місе у вишці боролись дубль дніпровської Аланти (А-2), а зберегти місце в лізі прагнула інша команда з Київщини - Метеор-Інваспорт. А-2 здобула перемогу в серії до двох перемог (2:1). Що ж, відтепер дніпровська юніорська команда Аланта-2 буде виступати в сезоні 2021/2022 у Вищій лізі.

Читайте також: Волейбол: Орбіта у Луцьку взяла бронзу Суперліги

«Наш волейбольний клуб, а вірніше його другий склад Аланта-2, потрапив до Вищої Ліги! Тепер ми представлені в двох найвищих дивізіонах країни. Суперліга і Вища ліга. Волейбол для мене - це гра. Все наше життя - це гра. Бізнес - це також гра. Вміти якісно жити, насправді, це вміння круто грати! Волейбол - це гра розумних, спритних, технічних і гнучких. В цілому ці якості для мене є визначними у житті. Далі ще буде», - розповів президент Аланти Олександр Запишний.

Нагадаємо, перша команда дніпрян в Суперлізі цьогоріч дебютувала і зайняла 7 місце.

Максим Яблонський

Telegram Channel