Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Голова громади на Волині обіцяє оприлюднити прізвища самогонщиків і позбавляти їх субсидії

Боремось за здоров’я нації та міцні сім’ї.

Фото зі сайту: yamal-region.tv.

Голова громади на Волині обіцяє оприлюднити прізвища самогонщиків і позбавляти їх субсидії

Голова Дубівської ТГ Роман Троцюк виступає за здоровий спосіб життя. тож ботротьба з алкоголізмом у громаді буде радикальною

Роман Троцюк зазначає, що за час роботи сільським головою, неодноразово стикається з проблемами сімей в яких один з членів сім’ї потерпає від надмірного вживання алкоголю. За його словами, жінки з слізьми приходять на прийом та розповідають про свою біду, просять допомоги та поради. Причиною надмірного вживання алкоголю часто стає й прояв домашнього насилля. Неодноразово на сільських зборах піднімається питання боротьби з особами, які торгують самогоном та розведеним спиртом. Минулого року в селі Облапи помер чоловік. В спілкуванні з лікарями виявилася причина - вживання самогону низької якості. Потерпають від алкоголю не тільки чоловіки, а й жінки, які лишають без догляду своїх дітей, що може привести до трагічних наслідків. Сьогодні виникла суперечка в селі Облапи причина якої - продаж самогону. На місце події викликали поліцію.

Потерпають від алкоголю не тільки чоловіки, а й жінки, які лишають без догляду своїх дітей, що може привести до трагічних наслідків.

«Дякую Вам за довіру, яку Ви проявили мені під час виборчих перегонів. Розумію, що Ви очікуєте від мене і вирішення проблеми торгівлі самогоном та розведеним спиртом. Неодноразово я за Вашим проханням направляв працівників поліції в домівки самогонників, але низькі штрафи не приводять до бажаних результатів. Я готовий продовжити боротьбу, але для цього мені потрібна Ваша допомога. Один в полі не воїн, а разом ми сила. Якщо Вам болить і Ви не в змозі терпіти алкоголіка в своїй сім’ї, якщо ви знаєте місця незаконного збуту самогону прошу інформацію про самогонників скидати мені на Вайбер телефону 0685622029 або на менеджер в мережі ФБ. Анонімність інформації гарантую. Збираємо максимум інформації про даних порушників: населений пункт, адреса, місце роботи, чи отримують субсидію, ким працюють їх діти,чоловіки, жінки. Згодом по кожному населеному пункті будуть оприлюдненні прізвища самогонників.

Читайте такожЖіночки із Гути-Боровенської аж тричі підкорювали столичну сцену «Фольк-musіk»

Ця інформація буде цікава працівникам поліції, соромно буде родині, якщо сім’я самогонника отримує субсидію будемо звертатися з листом до соціальних служб про позбавлення сімей самогонників субсидій (вони отримують прибуток і не показують його при оформленні субсидій), будемо звертатися з листами в організації де Вони працюють чи члени їх сімей. В кожному конкретному випадку методи боротьби будуть індивідуальні. Дякую тим хто на даний час не лишився осторонь проблеми та надав інформацію про самогонників. З якого села не буде інформації то це для мене буде хорошим сигналом, що в Вашому селі все нормально і Вас дана проблема не хвилює. Буду тільки радіти за такі села громади. Закликаю жителів Дубівської громади до співпраці. Дубівська громада – громада позитивних змін. Давайте разом реалізуємо ще одну позитивну зміну та поборемо самогонників та алкоголізм», - написав голова Дубівської ТГ Роман Троцюк у фейсбуці

Telegram Channel