Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Волинські військовослужбовці вимагають у забудовника поремонтувати дах новозбудованої  казарми

Нові казарми чекають на захисників з протікаючим дахом, вкритими грибком стінам, відкритою електропроводкою.

Фото з фейсбук-сторінки «14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого».

Волинські військовослужбовці вимагають у забудовника поремонтувати дах новозбудованої казарми

Забудовник давав десять років гарантії на ці приміщення, а вони і однієї зими не простояли

На території військової частини в вересні 2020 року приватним підприємством «Західспецбудтранс-7» завершено будівництво 4 казарм поліпшеного планування для військовослужбовців 14-ї бригади. Забудовник дав десять років гарантії на ці приміщення. Замовником будівництва було Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління (м.Львів), яке передало будівлі на баланс Володимир-Волинському квартирно-експлуатаційному відділу. А військова частина, в свою чергу, прийняла зазначені будівлі в користування та утримання.

Представники будівельної фірми усували і продовжують їх усувати.

У вересні 2020 року новобудови були в задовільному стані. Втім, впродовж осінньо-зимового періоду в будівлях поступово проявлялися певні недоліки, про що представниками військової частини було негайно повідомлено балансоутримувача, тобто Володимир-Волинський квартирно-експлуатаційний відділ, який, у свою чергу, звернувся до забудовника з вимогою усунути недоліки. Представники будівельної фірми усували і продовжують їх усувати.

Читайте також: На Волині у новозбудованих казармах для захисників протікає дах

Наголошуємо, що командування військової частини, як ніхто інший, зацікавлене в якісному та комфортному житлі для військовослужбовців частини, і тримає стан усунення недоліків у новозбудованих приміщеннях на постійному жорсткому контролі.

Джерело: 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого
Telegram Channel