Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Санкції, інтеграція України в ЄС та НАТО, вакцини: про що Порошенко говорив з послами країн Групи семи

«Вдячний за непохитну підтримку територіальної цілісності України та готовність збільшувати ціну за подальшу ескалацію з боку Росії».

Фото ЄС.

Санкції, інтеграція України в ЄС та НАТО, вакцини: про що Порошенко говорив з послами країн Групи семи

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко обговорив з послами держав Групи семи та Європейського Союзу безпекові питання та протидію пандемії коронавірусу

«Мав чудовий та змістовний обмін думками з послами країн Групи семи та ЄС. Вдячний за непохитну підтримку територіальної цілісності України та готовність збільшувати ціну за подальшу ескалацію з боку Росії», – повідомив Порошенко. 

Важливо забезпечити внутрішню єдність перед обличчям російської агресії, і я вдячний за підтримку цього мого заклику з боку послів G7 та ЄС.

«Важливо забезпечити внутрішню єдність перед обличчям російської агресії, і я вдячний за підтримку цього мого заклику з боку послів G7 та ЄС. Україна не одна на своєму шляху до ЄС та НАТО, тоді як реформи мають вирішальне значення для успіху», – наголосив п’ятий Президент. 

Читайте також у нас: ДБР має негайно закрити справу проти Порошенка, яка вже «тихо здулася» – адвокат Ілля Новіков.

«Радий був представити План «Європейської Солідарності» щодо протидії коронавірусу та розраховую на підтримку G7 та ЄС для швидкого надання Україні достатньої кількості високоякісних вакцин», – пише лідер партії.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel