Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У СІЗО помер чоловік, який побив та хотів зґвалтувати Анастасію Лугову в поїзді

Потерпіла каже, що нарешті перестала боятися.

Фото obozrevatel.com.

У СІЗО помер чоловік, який побив та хотів зґвалтувати Анастасію Лугову в поїзді

Чергове засідання в гучній справі перенеслось у зв'язку зі смертю обвинуваченого

У СІЗО 13 квітня помер Віталій Рудзько, який напав на Анастасію Лугову в поїзді «Маріуполь - Київ» влітку 2020 року. Про смерть чоловіка сама Анастасія дізналася, коли суд перенесли.

Про це повідомила сама Лугова у своєму Instagram.

 Жінка наголосила, що страх, в якому вона весь час жила, «помер разом з ним».  Анастасія підкреслила, що жила у постійному страху і боялася, що після відбування покарання нападник знайде її. Водночас вона наголосила, що на цьому її справа не завершиться. 

Так от, цей страх помер разом з ним!

«Не буду занадто емоційною, але хочу сказати, що страх, що буде, коли Рудзько вийде, чи знайде він мене, як далі жити. Так от, цей страх помер разом з ним! Але хочу підкреслити, що це не кінець моєї справи. Мене це не зупинить! Ми і надалі будемо відстоювати в суді мої права, тому що за те, що сталося, має нести відповідальність не лише він», – зазначила постраждала.

Анастасія додала, що після події залишилося ще багато питань і претензій до цілої системи, яка, на її думку, не здатна забезпечити безпеку пасажирів. За її словами, зараз потрібно змінити систему, аби у майбутньому бути впевненими в тому, що права можна і треба захищати.

Читайте також: Пастор-педофіл знімав зґвалтування на відео і записував подробиці у щоденник (Відео).

Telegram Channel