Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Суд зобов’язав Сан-Паулу повернути Динамо борг за трансфер Че Че

Че Че перейшов у Динамо влітку 2018-го.

Фото пресслужби ФК Динамо Київ.

Суд зобов’язав Сан-Паулу повернути Динамо борг за трансфер Че Че

Фінансові труднощі бразильців не переконали представників Феміди – відтепер «триколірні» змушені виплатити «біло-синім» штраф і ризикують отримати трансферний бан

Спортивний арбітражний суд 19 квітня ухвалив рішення у справі Динамо проти Сан-Паулу щодо трансферу Че Че, повідомляє офіційний сайт «біло-синіх», пише Футбол24.

Відтепер бразильський клуб, окрім заборгованості, яка становить 2,65 млн євро, зобов'язаний сплатити киянам штраф.

Представники Феміди відхилили апеляцію «триколірних», в якій клуб просив затвердити новий графік платежів та не застосовувати штрафні санкції. Відтепер бразильський клуб, окрім заборгованості, яка становить 2,65 млн євро, зобов'язаний сплатити киянам штраф. Сума додаткових виплат за прострочення платежу наразі становить близько 400 тис. євро.

У випадку, якщо Сан-Паулу не сплатить всю суму заборгованості протягом 45 днів, буде автоматично застосована санкція, що передбачає заборону реєструвати нових гравців (трансферний бан) як на міжнародному, так і на національному рівнях.

Читайте також: Мірча Луческу розкритикував створення Суперліги

Нагадаємо, Че Че перейшов у Динамо влітку 2018-го, але не зумів закріпитися в Україні. У складі киян бразилець провів лише 16 матчів, а у 2019-му був проданий в Сан-Паулу за 5 млн євро.

Telegram Channel