Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Як у Луцьку організують рух на кільці біля «Променя» та де хочуть заборонити стоянку у нічний час (Відео, схема проїзду)

На засіданні робочої групи прийняли кілька рішень.

Фото зі сторінки Громадянського руху "Cвідомі" у Facebook.

Як у Луцьку організують рух на кільці біля «Променя» та де хочуть заборонити стоянку у нічний час (Відео, схема проїзду)

Виконавчому комітету рекомендували заборонити нічну стоянку автомобілів (з 23.00 до 5.00) на ряді основних вулиць

Відбулося чергове засідання робочої групи з питань організації дорожнього руху. За допомогою комп'ютерного моделювання було обрано оптимальну схему організації проїзду кільця біля РЦ «Промінь», інформує Громадянський рух «Cвідомі». Відтак незабаром буде нова розмітка.

Також чиновники вирішили тимчасово зробити поворот з вулиці Кривоноса на проспект Відродження лише праворуч, для уникнення заторів на цій вулиці у ранкові години. Кому треба їхати наліво, доведеться їхати спочатку направо і на кільце. А тим часом будуть розробляти схему перехрестя з світлофорними об'єктами та узгоджувати питання співфінансування з керівництвом Підгайцівської ТГ.

Також чиновники вирішили тимчасово зробити поворот з вулиці Кривоноса на проспект Відродження лише праворуч, для уникнення заторів на цій вулиці у ранкові години. Кому треба їхати наліво, доведеться їхати спочатку направо і на кільце.

Виконавчому комітету рекомендували заборонити нічну стоянку автомобілів (з 23.00 до 5.00) на ряді основних вулиць (Винниченка, Грушевського, Відродження, Соборності, Конякіна, Перемоги, Мойсея). Це рішення обумовлене необхідністю здійснювати безперешкодне машинне прибирання цих вулиць у нічний час.

Читайте також: У Луцьку на зупинках громадського транспорту встановили інформаційні табло (Фото)

Депутат Луцької міської ради Михайло Наход наголосив, що для повноцінної реалізації цього рішення потрібно здійснювати пошук майданчиків для організації нічного паркування автомобілів поблизу цих вулиць. Зокрема, і для платного паркування.

Реклама Google


Так виглядатиме схема руху на кільці біля «Променя».
Telegram Channel