Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинян запрошують у музичну мандрівку по Парижу

Віват, Париж!

Фото-скрін з відео Наталії ГОРЩАР.

Волинян запрошують у музичну мандрівку по Парижу

«Свято, яке завжди з тобою» – звичайно, це столиця Франції (Відео)

Поринути в казкову неймовірну атмосферу до міста кохання з новою авторською піснею в стилі танго «Віват, Париж» запрошує волинська співачка Наталія Горщар.

Музика, аранжування та виконання Наталія Горщар, слова – Олени Бартко.

Париж – одне з найромантичніших міст Європи. Це місто - казка. Місто - мрія. Місто кохання, легкої і світлої печалі, неповторної ніжності, від якої солодко болить душа. Це столиця світла та моди, місто сміливих проектів та яскравих вражень.

Це місто - казка. Місто - мрія. Місто кохання, легкої і світлої печалі, неповторної ніжності, від якої солодко болить душа.

«Свято, яке завжди з тобою...» – так ніжно про Париж згадував Хемінгуей. Місто, яке побудоване на контрастах: широкі бульвари, які перетинають вузькі вулички; величні монументи, які приховують убогі задвірки; затишні маленькі кафе, які конкурують з респектабельними ресторанами.

«Париж – це все що ти захочеш!»– сказав Фредерік Шопен 150 років тому, але ці слова актуальні і сьогодні. Париж– це місто, в якому можна прожити все життя, але не пізнати його до кінця» – так представили у фейсбуці нову пісню її автори .

Telegram Channel