Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Посли країн Великої сімки після зустрічі з Порошенком закликали до продовження реформ, які забезпечать стійкість України

Порошенко також представив план «Європейської Солідарності» щодо протидії коронавірусу.

Фото eurosolidarity.org.

Посли країн Великої сімки після зустрічі з Порошенком закликали до продовження реформ, які забезпечать стійкість України

Посли країн Великої сімки, які напередодні провели зустріч з лідером партії «Європейська Солідарність» і наголосили на необхідності продовження реформ, що позитивно вплинуть на економіку України

«Посли G7 провели широку дискусію з Петром Порошенком, 5-м Президентом України та лідером «Європейської Солідарності» щодо ситуації з безпекою, реакції на пандемію COVID-19 та прогресу в реформах в Україні», – повідомляється на офіційній сторінці Групи семи у Твіттері. 

Про це йдеться на eurosolidarity.org.

«Посли підкреслили, що для успіху реформ, які забезпечать стійкість та процвітання України, потрібно, щоб усі зацікавлені сторони працювали разом на досягнення результатів, яких заслуговує країна», – йдеться у повідомленні послів країн Сімки. 

Розраховую на підтримку G7 та ЄС для швидкого надання Україні достатньої кількості високоякісних вакцин.

Петро Порошенко після зустрічі з послами G7 та Європейського Союзу в Україні ще раз подякував партнерам за підтримку нашої держави. 

«Мав чудовий та змістовний обмін думками з послами країн Групи семи та ЄС. Вдячний за непохитну підтримку територіальної цілісності України та готовність збільшувати ціну за подальшу ескалацію з боку Росії», – зазначив Порошенко. 

«Важливо забезпечити внутрішню єдність перед обличчям російської агресії, і я вдячний за підтримку цього мого заклику з боку послів G7 та ЄС. Україна не одна на своєму шляху до ЄС та НАТО, тоді як реформи мають вирішальне значення для успіху», – переконаний п’ятий Президент. 

Він також представив план «Європейської Солідарності» щодо протидії коронавірусу.

«Розраховую на підтримку G7 та ЄС для швидкого надання Україні достатньої кількості високоякісних вакцин», – написав Петро Порошенко у Facebook.

Читайте також: «ЄC» майже зрівнялась зі «Слугою», розрив між Зеленським і Порошенком скорочується.

Telegram Channel