Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Щоб встигнути до літа: дорогу до Шацьких озер ремонтують цілодобово (Фото)

Дорожники працюють і вдень, і вночі.

Фото Служби автомобільних доріг.

Щоб встигнути до літа: дорогу до Шацьких озер ремонтують цілодобово (Фото)

У Шацьку – фінішне асфальтування автошляху Т-03-02

Відновлено ремонтні роботи на 9-кілометровій ділянці автошляху Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ на відтинку, що бере свій початок поблизу повороту до санаторію «Лісова пісня» та закінчується на виїзді з селища Шацьк, – повідомляє Служба автомобільних доріг області. 

Торік на всій протяжності цієї ділянки уклали перший шар асфальту і більше ніж на 6-ти кілометрах встигли влаштувати верхній шар дорожнього покриття.

 Саме цією дорогою Т-03-02 можна дістатись до озера Світязь та інших водойм, розташованих на території Шацького національного парку, 

Учора фінішне асфальтування розпочалось у межах селища Шацьк. Дорожники працюють цілодобово. Права смуга проїзної частини вже з двома шарами асфальту, сьогодні планують завершити асфальтування основного проїзду. Далі такі роботи проводитимуться на з’їздах і заїзних кишенях. Виконавець робіт – ТОВ «ПБС».

Упродовж двох тижнів квітня цей підрядник без вихідних відновлював перших 8-кілометрів автошляху Т-03-02, що бере свій початок на українсько-білоруському кордоні в с.Піща. Результат роботи – два шари нового дорожнього одягу вже влаштовано.

Реклама Google

По завершенню фінішного асфальтування по Шацьку матимемо майже 17 відновлених кілометрів дороги до Шацьких озер. На цьому не зупинятимемось, у планах – ремонт Т-03-02 до м.Любомля.

Читати також:  Дорожники показали, як відремонтували дорогу до Шацьких озер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Служба автомобільних доріг області
Telegram Channel