Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині 69 людей з коронавірусом – в реанімації, 26 – на ШВЛ

Все більше інфікованих мають важкий перебіг.

Фото ілюстративне з УП.

На Волині 69 людей з коронавірусом – в реанімації, 26 – на ШВЛ

Краян косить хвороба з важким перебігом

За останню добу від COVID-19 померло 10 волинян. Майже 70 хворих із області – у важкому стані в реанімації. Причина – дуже важкий перебіг захворювання.

Про це стало відомо під час брифінгу щодо важливих питань розвитку Волині та протидії COVID-19 22 квітня, інформує ІА Волинські новини.

Як повідомила заступниця голови ОДА Людмила Тимощук, попри те, що Волинь – все ще у помаранчевій зоні, тенденції до зниження рівня захворюваності на території області немає, хоча, зі слів посадовиці, «слава богу, що не потрапили у червону зону».

Попри те, що Волинь – все ще у помаранчевій зоні, тенденції до зниження рівня захворюваності на території області немає, хоча, зі слів посадовиці, «слава богу, що не потрапили у червону зону».

Станом на сьогодні, на Волині на COVID-19 захворіло 455 осіб, одужало – 490. За останню добу від коронавірусної інфекції та ускладнень померло 10 волинян.
 Водночас, станом на 22 квітня, 1054 волинянина із COVID-19 знаходяться на стаціонарному лікуванні. З них 26 людей на ШВЛ та 69 – у реанімаційних відділеннях.

Реклама Google

Загалом, у області дев’ятнадцять закладів надають медичну допомогу хворим на COVID-19. На їх базі розгорнули 2052 ліжкомісця, із них – 1841 ліжко з доступом до кисню.

«На жаль, станом на сьогодні, перебіг захворювання є надто важким, тому приводить до великої кількості летальних випадків. Є лише два методи запобігання COVID-19: агресивний – перехворіти та мати імунітет на пів року та більш цивілізований – вакцинація», – заначила Тимощук.

Читати також16 235 нових випадків коронавірусу зафіксовано в Україні. Серед захворілих 455 волинян

Джерело: ІА Волинські новини
Telegram Channel