Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Український агромагнат підірвав гранату у колі колег

За фактом вибуху гранати та загибелі людини правоохоронці порушили кримінальну справу.

Фото kramatorskpost.com.

Український агромагнат підірвав гранату у колі колег

Внаслідок вибуху одна людина померла, а інша – отримала ушкодження

Нещодавно в офісному приміщенні по вулиці Філатова в селищі Петрово Олександрійського району Кіровоградської області стався вибух гранати, внаслідок чого одна людина померла, а інша – отримала ушкодження. Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info, пише agroter.com.ua.

За його словами, інцидент трапився близько 18 години, коли в одній кімнаті зібралося троє відомих на Кіровоградщині латифундистів.

Йдеться про 50-річного генерального директор ТОВ «Агрофірма П’ятихатська», президент ФК «Інгулець» Олександра Поворознюка, а також співвласників сільськогосподарських підриємств «Вибір» і «Центрнафтотрейд» – 62-річного Левана Цандекова та 58-річного Віталія Вертелецького.

Інцидент трапився близько 18 години, коли в одній кімнаті зібралося троє відомих на Кіровоградщині латифундистів.

Наразі правоохоронці з’ясовують, що за питання обговорювало між собою тріо аграріїв, коли один з них – Вертелецький, буцімто почав хизуватися гранатою присутнім. Віталій Анатолійович нібито висмикнув з боєприпаса запобіжник, однак не зміг повернути його на місце, внаслідок чого відбувся вибух.

З численними ушкодженнями Вертелецького було доправлено до Петрівської лікарні, де чоловік невдовзі помер. Відомо, що травми внаслідок вибуху отримав також і партнер загиблого Цандеков. Що ж стосується очільника ФК «Інгулець», то він дивом де постраждав.

«Зі мною все нормально, я не в лікарні. Ні з чим цей інцидент не пов’язую. Досі не можу оговтатися – не розумію, як це трапилося. Не знаю, як я вижив, просто не знаю. Коли ти сидиш, розмовляєш ні про що, усміхаєшся, а тут витягують гранату і кидають на стіл. Це зробила людина, яка сиділа з нами в компанії. Мене накрило столом, іконами, це мене і врятувало», – заявив Поворознюк у коментарі «Футбол NEWS».

За фактом вибуху гранати та загибелі Віталія Вертелецького правоохоронці порушили кримінальну справу про незаконний обіг боєприпасів (ч.1 ст.263 КК України) та замах на вбивство чоловіка (ч.2 ст.115 КК України) з додатковою відміткою «нещасний випадок».

Telegram Channel