Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як за допомогою ходьби жінки виявити, що вона задоволена своїм сексуальним життям

Пригляніться до своїх партнерок.

Фото 24 канал.

Як за допомогою ходьби жінки виявити, що вона задоволена своїм сексуальним життям

Дослідники рекомендують чоловікам уважніше глянути на ходьбу своєї партнерки

Із допомогою ходьби можна багато розповісти про жінку.  Зокрема, про те, чи отримує вона достатньо задоволення від заняття сексом. Науковці дослідили це й уже мають відповідь.

Як проводили експеримент

Як пише 24 канал з посиланням на NCBI, учасницям експерименту необхідно було заповнювати анкети. У них вони відповідали на запитання, пов'язані з сексом. Після цього дослідники переглянули ролики, на яких ці жінки дефілювали. Ходьба жінки була вирішальним фактором, який може свідчити про її задоволення від сексу, або його відсутність.

 Ходьба жінки може значно більше про неї розповісти, ніж вона сама думає

Учені зауважили, що існує уже безліч досліджень, які показують зв'язок між вагінальним оргазмом й покращенням психічного здоров'я. Але, як виявилося, є також зв'язок між м'язами та збудженням. Тож ходьба жінки може значно більше про неї розповісти, ніж вона сама думає

Дослідники хотіли розпізнати наявність оргазмів лише за допомогою ходьби жінок. І спостереження їм у цьому допомогло. Як з'ясувалося, оргазм неабияк розслабляє певні групи м'язів. Відповідно, ширші та впевненіші кроки у жінок можуть бути ознакою того, що вони досягали вагінального оргазму.

Ба більше: ходьба задоволеної у сексі жінки характеризується також плавністю, певною свободою, відсутністю в'ялості у м'язах, а також чуттєвістю.

Дослідники рекомендують чоловікам уважніше глянути на ходьбу своєї партнерки.

Читати також: Українцям перерахують зарплати: хто отримає на 3,5 тисяч більше і як піднімуть мінімалку

Джерело: 24 канал
Telegram Channel