Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Львівські волейболісти втретє виграли Суперлігу

У цьому сезоні «кажани»  завоювали всі волейбольні нагороди України.

Фото пресслужби ВК Барком-Кажани.

Львівські волейболісти втретє виграли Суперлігу

ВК «Барком-Кажани» виборов звання чемпіона України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Львівська команда в Городку втретє обіграла ВК «Епіцентр-Подоляни»

Перемога у 3 матчі фінальної серії плей-офф принесла «кажанам» нове чемпіонство, уже втретє. Рахунок гри  3:0 (25:23;25:21;25:19), пише прсесслужба переможців.

Стіни власного майданчика не допомогли «Епіцентру» відігратись.

Стіни власного майданчика не допомогли «Епіцентру» відігратись.  Хоча у першому сеті команди йшли на рівних, а в середині матчу господарі навіть опинилися попереду. Проте в останні хвилини «кажани» випереджають суперника, а подача Квафарени приносить львівській команді перемогу. Перемагають львів’яни і у 2 наступних сетах. І стають найсильнішою командою України.

Кращим догравальним гравцем чемпіонату став Ілля Ковальов. Кращий центральний блокуючий – Юрій Семенюк, кращий діагональний чемпіонату – Антон Квафарена, кращий ліберо Горден Брова.

Нагадаємо, два домашні матчі між ВК «Барком-Кажани» та ВК «Епіцентр-Подоляни» також завершились із рахунком 3:0 (25:23, 25:15, 25:21) та 3:0 (25:16, 25:23, 25:15)  на користь «кажанів».

Читайте також: Волейбол: у чоловічій Суперлізі є новий учасник

Додамо, що чемпіонами України «кажани» стали втретє. Крім того, у цьому сезоні «кажани»  завоювали всі волейбольні нагороди України: Суперкубок та Кубок.

Telegram Channel