Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ЗАХОПЛЕННЯ: КОМАНДИ КВК З ЛУЦЬКА ЗДОБУЛИ В ОДЕСІ ЧОТИРИ ДИПЛОМИ

В Одесі відбувся 10-й Всеукраїнський фестиваль команд КВК. У «Молоду гвардію», де відбувались ігри фестивалю, з’їхалось близько 80-ти команд з усіх регіонів України. Як і минулого року, місто Луцьк представляли 4 команди: «Віограф» (географічний факультет ВДУ), «Ребра Адама» (ВДУ), «Західний вітер» (МАУП), «Лідери прокату» (ЛДТУ). За підсумками журі, «Віограф» і «Ребра Адама» стали переможцями, а «Західний вітер» і «Лідери прокату» — лауреатами...

В Одесі відбувся 10-й Всеукраїнський фестиваль команд КВК. У «Молоду гвардію», де відбувались ігри фестивалю, з’їхалось близько 80-ти команд з усіх регіонів України.
Як і минулого року, місто Луцьк представляли 4 команди: «Віограф» (географічний факультет ВДУ), «Ребра Адама» (ВДУ), «Західний вітер» (МАУП), «Лідери прокату» (ЛДТУ). За підсумками журі, «Віограф» і «Ребра Адама» стали переможцями, а «Західний вітер» і «Лідери прокату» — лауреатами.
Таким чином, наші команди підтвердили високий професійний рівень, а також відстояли честь луцького КВК, що є одним з найкращих в Україні. Окрім того, «Віограф», «Західний вітер» і «Лідери прокату» запрошені до участі у розіграші Кубка Асоціації КВК України, а «Ребра Адама» — в студентську лігу.
Від імені команди «Віограф» автор інформації Богдан Мартинюк попросив висловити щирі слова подяки спонсорам — газеті «Волинь», Молодіжній раді Луцька, фотосалону «Фуджі-Експрес», профкому студентів ВДУ, його голові Олександру Федю, ректору університету Івану Олексеюку.
Telegram Channel