Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Лікаря звинуватили в побитті жінки з дитиною на руках

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Лікаря звинуватили в побитті жінки з дитиною на руках

У Львові лікаря військового шпиталю звинуватили в нападі й побитті жінки з дитиною на руках, а пізніше і її батька. Причиною начебто стало паркування

Інцидент 22 квітня трапився на вулиці Драгана, 34. Про нього написала потерпіла медикиня Ніна Мединська у Facebook, додавши фото автомобіля кривдника.

За її словами, все почалося з того, що вона приїхала до своїх батьків і поставила авто біля будинку під їхніми вікнами. Коли жінка виймала сина з автокрісла, то помітила автомобіль, водій якого почав лаятися і вимагати, щоб вона від'їхала. Коли та відмовилася, чоловік підійшов до неї і почав бити.

Приблизно через хвилину вийшов зі свого авто марки «Форд» і почав наносити мені удари ногами по нижній частині тіла, я в той час тримала на руках 7-місячну дитину!

Реклама Google

«Я припаркувалася у відведеному місці. Він став відповідати мені нецензурною лайкою і погрожував фізичною розправою. Приблизно через хвилину вийшов зі свого авто марки «Форд» і почав наносити мені удари ногами по нижній частині тіла, я в той час тримала на руках 7-місячну дитину!» – наголосила Мединська.

Вона додала, що цю перепалку з вікна побачили її рідні. А коли батько Ніни, у якого, як вона зазначила, хворе серце, вийшов на захист, то чоловік «почав наносити удари ногами і йому, обзивати нецензурними словами».

На допомогу потерпілим прийшли перехожі, які допомогли припинити бійку. З місця інциденту нападник зник. Пізніше з'ясувалося, що ним виявився хірург міського військового шпиталю.

«Знайомий цього негідника проживає в сусідньому будинку, повідомив нам його ім‘я, прізвище та посаду. Хочу підкреслити, що я теж лікар, який допомагає людям стати батьками, а мені, на руках із сином, він наносив удари! Вся описана ситуація зафіксована на камерах відеонагляду», – підсумувала Мединська.

Читайте також: Волинянин помер одразу після відвідин лікарні.

Telegram Channel