Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
СБУ обшукала офіс приймальні волинського нардепа Ігоря Палиці

СБУ приходила з обшуками до приймалень нардепів з орбіти Коломойського.

Фото Українська Правда.

СБУ обшукала офіс приймальні волинського нардепа Ігоря Палиці

Увечері 22 квітня журналіст «Схем» Михайло Ткач оприлюднив фото із силовиками біля ТРЦ Millenium, де нібито знаходиться офіс Ігоря Коломойського

Служба безпеки України розслідує розтрату майна ПАТ «Центренерго» на суму майже 225 мільйонів гривень та провела обшуки і фігурантів кримінального провадження.

Про це пише «Українська Правда» з посиланням на пресслужбу СБУ.

«СБУ проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом продажу ПАТ «Центренерго» на різних сегментах ринку електроенергії, виробленої зазначеним державним підприємством за цінами, які на 20-30% нижче собівартості її виробництва. На переконання слідчих, це призвело до завдання збитків та розтрати майна ПАТ на суму майже 225 млн грн», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 22 квітня 2021 року співробітники  СБУ провели обшуки у фігурантів кримінального провадження. Вказано, що в результаті слідчих дій було вилучено електронні носії інформації та документи даного товариства. Наразі слідчі дії тривають.

Увечері 22 квітня журналіст «Схем» Михайло Ткач оприлюднив фото із силовиками біля ТРЦ Millenium, де нібито знаходиться офіс Ігоря Коломойського.

Сам олігарх у коментарі УП зазначив, що дізнався про якісь слідчі дії зі ЗМІ. «Я не знаю, що там. Перебуваю у Дніпрі, дивлюся кіно. Для мене це теж новина», - сказав він.

Джерело УП в Офісі генпрокурора повідомило, що йдеться про причетність фірм до можливих злочинів у компанії «Центренерго». Генпрокурор Ірина Венедіктова напередодні підписала чотири дозволи на обшуки - за кількістю розташованих у будівлі ТРЦ приймалень народних депутатів з орбіти олігарха Ігоря Коломойського: Ігоря Палиці, Максима Бужанського, Олександра Дубінського та Василевської-Смаглюк.

Читати також: У Луцьку збудують стадіон за 17 мільйонів

Джерело: Українська Правда
Telegram Channel