Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Андрій Шевченко випустить книгу про своє життя і футбол

Вихід автобіографії планується на 29 квітня 2021 року.

Фото: Sport.ua.

Андрій Шевченко випустить книгу про своє життя і футбол

Наставник збірної України написав автобіографію

Легендарний український форвард, а нині головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко незабаром випустить автобіографію італійською мовою, пише  Sport.ua.

На офіційному сайті італійського видавництва Baldini+Castoldi з'явилася обкладинка книги. Вона матиме назву Forza gentile. La mia vita, il mio calcio (ймовірний переклад – Тиха сила. Моє життя, мій футбол»)

Вихід автобіографії планується на 29 квітня 2021 року.

З українцем співпрацював журналіст Алессандро Альчато, який відомий написанням книжок із італійськими футболістами і тренерами — Андреа Пірло, Карло Анчелотті та Фабіо Каннаваро.

«Ще в дитинстві, починаючи з того березня 1986 року, коли його обрали до юнацького «Динамо», він відчував, що його доля — це футбол. Тоді тренування підірвав вибух реактора на Чорнобильській АЕС … Це було нелегко, це був його юнацький вік. З друзів живими залишилися лише одиниці. Наркотики, алкоголь, зброя — це їхні вбивці. Спорт і сім’я, які завжди були поруч, показали йому дорогу», — йдеться в анотації. 

Спортсмен грав за італійський «Мілан» сім років. У складі цього футбольного клубу він виграв Лігу чемпіонів та здобув одну з найпрестижніших спортивних нагород — «Золотий м’яч-2004». Поки невідомо, чи видаватимуть книгу в Україні. Вона коштуватиме 18 євро (609 грн). 

Читайте також: Бєсєдін вважає, що у Динамо з'явилася психологія переможців

Telegram Channel