Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Бєсєдін вважає, що у Динамо з'явилася психологія переможців

По воротах потрібно бити – і бити з будь-якої позиції.

Фото пресслужби ФК Динамо Київ.

Бєсєдін вважає, що у Динамо з'явилася психологія переможців

Нападник Динамо Артем Бєсєдін прокоментував результат півфінального матчу Кубка України проти Агробізнеса (3:0)

Київське «Динамо» стало першим фіналістом Кубка України з футболу.

Містер перед кожною грою, незалежно від її статусу, налаштовує нас на те, щоб ми грали у свій футбол.

У півфіналі кияни в Тернополі обіграли представника Першої ліги «Агробізнес» 3:0.

Реклама Google

«Це футбол. Якби команди реалізовували всі свої моменти, це, напевно, було б нецікаво. Агробізнес теж готувався до протистояння і, звісно, виходячи на цю гру, ми знали, що легко не буде. Повторюся – ми провели хороший матч, і тепер будемо готуватися до наступного.

Містер і весь тренерський штаб нас дуже добре налаштовували на цей матч. Головне було – зіграти у свій футбол, і ми це зробили. Добре, що вдалося забити в першому таймі. Після перерви ми довели матч до логічного завершення. По воротах потрібно бити – і бити з будь-якої позиції. Ми це відпрацьовуємо на тренуваннях, і тренери весь час акцентують на тому, що без ударів не буде голів. Я вирішив, що у мене хороша позиція, пробив – добре, що вийшло забити.

Якщо чесно, вже почали відвикати від такої атмосфери. Тому було дуже приємно бачити вболівальників на трибунах і відчути цю атмосферу. Хочеться побажати, щоб всі були здорові та глядачі скоріше поверталися на стадіони.

Читайте також: Ярославський чітко пояснив роль Метала у відновленні Металіста

Містер перед кожною грою, незалежно від її статусу, налаштовує нас на те, щоб ми грали у свій футбол і, перш за все, показували результат. Напевно, від гри до гри ми і набрали цю психологічну стійкість. Психологія переможців – це важливо. І, звичайно, у цьому є заслуга всього тренерського штабу», – цитує Бєсєдіна офіційний сайт Динамо.

Telegram Channel