Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Старовижівщині встановили банер Героям Небесної Сотні та односельчанам, загиблим на війні (Фото)

Героям слава!

Фото зі сторінки "Стара Вижівка forever" у Facebook.

На Старовижівщині встановили банер Героям Небесної Сотні та односельчанам, загиблим на війні (Фото)

Банер встановили у селі Мизове за ініціативи місцевого жителя Романа Вороб’я

Нещодавно у селі Мизове нині Ковельського району відбулося урочисте відкриття та освячення банера Героям Небесної Сотні та односельчанам,що загинули на російсько-українській війні на Сході. Про це повідомляє Володимир Зінчук.

Ініціатором встановлення банера був місцевий підприємець Роман Воробей – патріот, майданівець, учасник АТО. Чоловік за власні кошти купив все необхідне.

Ініціатором встановлення банера був місцевий підприємець Роман Воробей – патріот, майданівець, учасник АТО. Чоловік за власні кошти купив все необхідне. З допомогою земляків-односельчан, зокрема старости Григорія Вороб'я, вчителя Михайла Ященка, підприємця Івана Шуха, депутата Ковельської районної ради Івана Омельчука на території храму Різдва Пресвятої Богородиці Православної Церкви України встановив банер героям України.

Читайте також: У Старій Вижівці вшанували Героїв Небесної Сотні

Настоятель храму разом з церковним хором відслужив панахиду та провів освячення. Потім були короткі виступи, де усі закликали бути не байдужими до подій, що відбуваються у державі,закликали любити, оберігати та захищати Україну. Пам'ятати якою ціною завойований мир у наших оселях. Потім усі присутні заспівали гімн України.

Реклама Google

Telegram Channel