Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волейбол: команда українця взяла срібло чемпіонату Італії

Український догравальник Олег Плотницький набрав 10 очок.

Фото із сайту sirsafetyperugia.it.

Волейбол: команда українця взяла срібло чемпіонату Італії

Волейболісти «Чивітанови» з рахунком 3:1 обіграли на своєму майданчику «Перуджу» і завершили фінальну серію (3-1)

Найрезультативнішим гравцем матчу став догравальник «Чивітанови» Османі Хуанторена, який набрав 19 очок. Волейболіст був визнаний найціннішим гравцем фіналу (MVP).

У складі «Перуджі» яскравий матч в атаці провів сербський діагональний Олександар Атанасьевіч, який забив 16 з 24 м'ячів (67%) і не програв жодного м'яча в атаці. До речі, для серба цей матч став останнім у складі італійської команди. Капітан залишає «Перуджу».

Український догравальник Олег Плотницький набрав 10 очок, реалізувавши 48% атак (10 з 21).

Український догравальник Олег Плотницький набрав 10 очок, реалізувавши 48% атак (10 з 21).

«Чивітанова» зберегла чемпіонський титул, здобутий в 2019 році. У минулому сезоні чемпіонат Італії не був завершений через коронавірус. У цьому сезоні «Чивітанова» закінчила регулярний чемпіонат на другому місці після «Перуджі», а в перших раундах плей-офф пройшла «Модену» (2-0) і «Трентіно» (3-1).

Реклама Google

Нинішній фінал став для суперників вже третім в національних турнірах. Суперкубок Італії виграла «Перуджа», а Кубок Італії – «Чивітанова».

Читайте також: Український волейболіст продовжить кар'єру в Росії

Нагадаємо, що після першого матчу фінальної серії чемпіонату Італії «Перуджа» відправила у відставку головного тренера Вітала Хейнена. У матчах, що залишилися командою керував Карміне Фонтана. «Чивітанова» стала чемпіоном під керівництвом Джанлоренцо Бленджіні, який в наприкінці лютого замінив Фердінандо де Джорджі після поразки команди в чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

Чемпіонат Італії. Фінал

Чивитанова – Перуджа – 3:1 (25:20, 25:22, 21:25, 25:21)

Рахунок в серії: 3-1 (3:1, 2:3, 3:0, 3:1)

Telegram Channel