Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В Україні вдарять триденні заморозки

Фото agronews.ua.

В Україні вдарять триденні заморозки

Оголосили помаранчевий рівень небезпеки

Погода в Україні найближчими днями буде холодною, майже по всій країні очікуються заморозки. А в Карпатах випаде сніг, що сприятиме високій лавинній небезпеці. Про це повідомляє agronews.ua з посиланням на ДСНС.

Повідомляють, що вночі 25-27 квітня в Україні, крім південних регіонів, очікуються сильні заморозки в повітрі від 0 до -3 (II рівень небезпеки, помаранчевий), в південних областях – заморозки на поверхні грунту від 0 до-5 (I рівень небезпеки, жовтий).

Крім того, сьогодні у зв’язку зі снігопадами на високогір’ї Івано-Франківської області очікують значну сніголавинну небезпеку (3 рівень).

Вночі 25-27 квітня в Україні, крім південних регіонів, очікуються сильні заморозки в повітрі від 0 до -3 (II рівень небезпеки, помаранчевий).

Нагадаємо, раніше синоптики повідомляли, що погода почне змінюватися з приходом тепла, починаючи з наступної середи, 28 квітня. До цього часу українців чекають холод, заморозки і мокрий сніг. Нинішнє похолодання обумовлено висотним циклоном.

При цьому очікується, що погода на Великдень і травневі свята сильно не порадує. Зокрема, на Великдень варто чекати невеликого похолодання, але опадів буде небагато. Перший тиждень травня буде досить теплим. Справжнє тепло прийде тільки до кінця травня.

Telegram Channel