Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Циганков підсунув Гусєву свиню у його день народження

Чемпіонський трофей важкий – уперше тримав його в руках.

Фото пресслужби ФК Динамо.

Циганков підсунув Гусєву свиню у його день народження

Дубль Віктора Циганкова у ворота Інгульця вивів його на шосту сходинку серед найкращих голеадорів «біло-синіх» у чемпіонатах України

«Нарешті ми чемпіони, що не може не радувати. Насамперед це перемога для наших уболівальників, справжніх уболівальників, які підтримують у будь-якій ситуації.

Півзахисник Динамо зумів обійти у бомбардирському рейтингу Динамо в УПЛ нинішнього тренера киян Олега Гусєва.

Хотілося поставити крапку в чемпіонаті саме сьогодні, на рідному стадіоні. Пора було ставати чемпіонами. Мій дубль? Не має значення, хто забивав, головне, що команда перемогла. Чемпіонський трофей важкий – уперше тримав його в руках, приємні відчуття», – цитує Циганкова офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Динамо у матчі з Інгульцем достроково оформило чемпіонство, розгромивши підопічних Сергія Лавриненка з рахунком 5:0. Дублем відзначився Віктор Циганков, довівши кількість результативних спроб у поточному сезоні до 12-ти, пише Футбол24.

Читайте також: Луческу – перший тренер, який не став слухати президента Динамо

Півзахисник Динамо зумів обійти у бомбардирському рейтингу Динамо в УПЛ нинішнього тренера киян Олега Гусєва, на рахунку якого було 58 голів. До речі, легенді Динамо 25 квітня виповнилося 38 років.

Від п'ятої сходинки, яку посідає Віктор Леоненко, Циганкова відділяє лише один гол – в активі 23-річної зірки киян нині 60 влучних пострілів.

Telegram Channel