Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині ліс садять механізовано (Фото)

Машиною садила ліс спеціальна бригада робітників, що пройшла навчання із технологічного процесу.

Фото lisvolyn.gov.ua.

На Волині ліс садять механізовано (Фото)

Машиною садили ліс у Вовчецькому, Маневицькому та Галузійському  лісництвах

Протягом десятиліть значна частина робіт з лісовідновлення, обробітку ґрунту та посадки лісових культур здійснюється механізованими способами. Така робота є цілком виправдана і дає результат, повідомляє Волинське ОУЛМГ.

Звичайно, якими б не були машини, вони не здатні на 100% замінити людські руки ні у справі посадки, ні догляду за лісовими культурами, а згодом – молодим лісом. Люди – найважливіша цінність, проте час не стоїть на місці. Тож і для посадки лісу на Волині активно залучають техніку.

Під час лісокультурної кампанії, Маневицьке лісове господарство здійснило посадку 255 га площі, з них 15 га механізованим способом.

Зокрема, як це відбувається, можна було спостерігати і в рамках акції «Створюємо ліси разом» у ДП «Маневицьке лісове господарство», де застосовують широку механізацію основних робіт у лісі.

Цього року, під час лісокультурної кампанії, Маневицьке лісове господарство здійснило посадку 255 га площі, з них 15 га механізованим способом. Машиною садили ліс у Вовчецькому, Маневицькому та Галузійському  лісництвах. Цю роботу виконувала спеціальна бригада робітників, що пройшла навчання із технологічного процесу.

Варто зазначити, що висаджені механізованим способом лісові культури мають хорошу приживлюваність.

Telegram Channel