Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцьком на вихідних роз’їжджали дев’ять водіїв-п’яничок

Драгер показав скільки випили.

Фото патрульних Волині.

Луцьком на вихідних роз’їжджали дев’ять водіїв-п’яничок

У нічні зміни 23 та 24 квітня луцькі патрульні виявили дев’ять водіїв, які керували автівками у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння

Патрулюючи на вулиці Винниченка, інспектори зупинили автомобіль Audi A6, водій якого здійснив рух смугою для маршрутних транспортних засобів, чим порушив ПДР. Під час спілкування із 25-річним керманичем, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці зупинки у присутності двох свідків показав результат – 1,58 проміле (що майже у 8 разів перевищує допустиму норму).

Згодом, патрулюючи на вулиці Домни Гордіюк, інспектори помітили автомобіль Volkswagen Polo, водій якого також порушив ПДР. Під час спілкування із керманичем, патрульні виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Висновок огляду у медичній установі показав, що кермувальник дійсно перебуває у стані наркотичного сп’яніння.

Пізніше інспектори отримали орієнтування, що водій авто Renault Trafic перебуває в стані алкогольного сп’яніння і нині направився із мийки до АЗС. Патрульні виявили вказаний автомобіль на вулиці Станіславського.

Водій авто Renault Trafic перебуває в стані алкогольного сп’яніння і нині направився із мийки до АЗС.

Під час спілкування з водієм, останній поводився агресивно, на законну вимогу поліцейських пред’явити документи, не реагував. Патрульні встановили особу за допомогою інформаційної бази Національної поліції і під час перевірки виявили, що 32-річний водій позбавлений права керування транспортним засобом. До того ж у керманича виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Однак у присутності двох свідків він відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння. Окрім того, інспектори встановили, що чоловік протягом року вже притягувався до відповідальності за це ж правопорушення.

У результаті на усіх водіїв патрульні склали адміністративні матеріали за ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Зауважимо, за січень-березень на території Волинській області зареєстровано 13 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані.

Читати також:  Директора волинського підприємства підозрюють у заволодінні майже 900 тисяч гривень бюджетних коштів

Джерело: Патрульна поліція Волині
Telegram Channel