Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У навчальному закладі на Волині зробили акцент на французьку мову

У волинської молоді тепер більше можливостей вивчати французьку мову та культуру.

Фото Pixabay.

У навчальному закладі на Волині зробили акцент на французьку мову

Фонд Нововолинського ліцею №1 поповнився франкомовною літературою

 Художні книги та навчальні посібники для школярів різної вікової категорії передав гість із Франції, генеральний директор CoDigit Europe Яннік Форестьєр, а також президент Ротарі Клубу Оноре де Бальзак  – франкомовної спільноти в Україні – Володимир Пилипенко.

       Акція з книгами якраз спрямована на популяризацію вивчення французької мови серед дітей і молоді Нововолинська.       

Гості відвідали Нововолинськ у рамках зустрічі з реалізації великого проєкту – «Зелене місто». Про це йдеться на  фейсбук-сторінці Нововолинської міської ради.

Проєкт спрямований на впровадження комплексу заходів з енергозбереження у галузі водо- та теплопостачання, а також оновлення  громадського транспорту та його заміну на більш екологічний. За словами франкомовних гостей, робота зі школярами та молоддю про збереження природних багатств– невід’ємна складова формування екологічно свідомого суспільства.

Читайте також: На Волині у сільській школі, де навчаються пів тисячі дітей, буде лінгафонний кабінет.

Володимир Пилипенко також наголосив, що знання іноземних мов відкриває багато дверей у майбутнє та допомагає пізнавати світ. Акція з книгами якраз спрямована на популяризацію вивчення французької мови серед дітей і молоді Нововолинська. І ліцей №1 був вибраний неспроста – там поглиблено вивчають іноземні мови.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Telegram Channel