Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Двом працівникам волинського коледжу виплатили понад 770 тисяч заборгованості по зарплаті

Двом волинянам виплатили борг по зарплаті.

Фото ілюстративне.

Двом працівникам волинського коледжу виплатили понад 770 тисяч заборгованості по зарплаті

Понад 770 тисяч гривень заборгованої зарплати стягнули державні виконавці Волині на користь двох працівників “Володимир -Волинського медико - технічного коледжу”

772 623 гривень заборгованої зарплати повернули державні виконавці Волинської області двом працівникам приватного вищого навчального закладу «Володимир - Волинський медико -технічний коледж» у квітні цього року.

Виконавче провадження щодо стягнення заборгованості перебувало на виконанні у Другому відділі державної виконавчої служби у місті Луцьку Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м. Львів) з 21.08.2020 року.

Після реалізації на електронних торгах описаного та арештованого майна боржника було частково стягнуто заборгованість по двох виконавчих документах. 

Після реалізації на електронних торгах описаного та арештованого майна боржника було частково стягнуто заборгованість по двох виконавчих документах. Після продажу кошти надійшли на депозитний рахунок 1 квітня цього року, 02.04.2021 видано розпорядження про перерахування коштів працівникам.

Станом на 9 квітня 2021 року в територіальних відділах державної виконавчої служби Волинської області перебувало 375 виконавчих документів зі стягнення більше, як 23 мільйонів 986 тисяч гривень невиплаченої зарплати.

Читати також:  Такого не було останні 20 років: синоптики прокоментували квітневий сніг на Волині

Джерело: Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції
Telegram Channel