Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Поліція розшукує ексфутболіста Карпат і Динамо (Фото)

Також виступав за харківський Металіст та івано-франківське Прикарпаття.

Фото із сайту ukrinform.ua.

Поліція розшукує ексфутболіста Карпат і Динамо (Фото)

Чоловік пропав безвісти ще 20 квітня

Поліція Івано-Франківська розшукує Ярослава Думанського, який ще 20 квітня пішов з дому і з тих пір його місцезнаходження невідоме.

Про зникнення із заявою до поліції звернулась його мати.

В складі юніорської збірної СРСР вигравав чемпіонат Європи.

Ярослав Думанський народився в Івано-Франківську в 1959 році (тоді ще Станіславі), де розпочав кар’єру футболіста. З 1977-го по 1981-й грав за «Карпати» Львів, потім перейшов до київського «Динамо», в складі якого провів 60 матчів, вигравав золото 1981-го року, та Кубок 1982-го. Також виступав за харківський «Металіст» та івано-франківське «Прикарпаття», пише Український Футбол.

В складі юніорської збірної СРСР вигравав чемпіонат Європи, з молодіжною збірною здобував срібло на Чемпіонаті світу 1970-го року.

В оголошенні івано-франківської поліції вказані прикмети Ярослава Думанського - на вигляд 60-65 років, зріст близько 170 см., середньої тілобудови, волосся сивого кольору. Він був одягнутий у куртку червоного кольору, спортивні штани темно-синього кольору, кросівки білого кольору.

 

 Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 з позначкою «безвісти зниклий» Кримінального кодексу України. Правоохоронці звернулись до всіх хто має будь-яку інформацію про місце знаходження Ярослава Думанського звертатися на лінію «102».

Telegram Channel