Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянин побив і облаяв поліцейського, бо той зупинив його товариша

У чоловіка був напад агресії.

Фото ілюстративне.

Волинянин побив і облаяв поліцейського, бо той зупинив його товариша

Жителю селища Голоб загрожує кримінальна відповідальність за нанесення тілесних ушкоджень правоохоронцю

Під час несення служби у селищі Голоби нарядом групи реагування патрульної поліції Ковельського районного управління поліції виявлено кермувальника, який порушив правила дорожнього руху та на вимогу працівників поліції не зупинився.

Правоохоронці почали переслідувати правопорушника, та через декілька хвилин водій зупинив автомобіль «ВАЗ» на одній із вулиць селища.

При спілкування з поліцейськими, 26-річний пасажир почав чинити опір, зокрема, вчинив бійку, виражався нецензурною лайкою та шарпав за формений одяг. Правопорушника затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

26-річний пасажир почав чинити опір, зокрема, вчинив бійку, виражався нецензурною лайкою та шарпав за формений одяг. 

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Транспортний засіб вилучено. Триває слідство.

На 29-річного водія складено адміністративні протоколи за статтями 121-5 (Порушення правил користування ременями безпеки), 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 122-4 (Залишення місця ДТП) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читати також:  Львів'янин спалив свій диплом на знак протесту проти дисертації Киви

Джерело: Ковельське районне управління поліції Волинської області
Telegram Channel