Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Дніпро перервав переможну серію Будівельника (Відео)

6-матчева переможна серія підопічних Міглінієкса перервалася на майданчику чинного чемпіона.

Фото BURYAK STAS.

Дніпро перервав переможну серію Будівельника (Відео)

Чемпіон України Дніпро приймав Будівельник у домашньому матчі регулярного чемпіонату Суперліги Паріматч

Цю гру господарі проводили без свого американського тандема Террелл — Купер, але навіть за відсутності легіонерської зв’язки у задній лінії змогли виграти першу половину. Команда Дмитра Болдаєва дозволила розгулятися на старті матчу Брайсу Джонсону, який приніс Будівельнику перші 8 очок. Але господарі відповіли працюючою дальньої артилерію та зонним захистом, який став проблемою для команди Ігорса Міглінієкса.

Цю гру господарі проводили без свого американського тандема Террелл — Купер.

Кияни мали проблеми в нападі, набравши лише 34 очки за першу половину за 34% релазізації кидків з гри. Дніпро закинув 7 з 16 триочкових та класно рухав м’яч оформивши 14 асистів за половину на 14 влучних кидках з гри. Все це дозволило господарям виграти стартову чверть +9 та піти на велику перерву за 8 очок переваги.

Дніпро продовжував гнути свою лінію і в третій чверті, по ходу якої зміг навіть зібльшити свою перевагу до 13 очок. Але в заключній десятихвилинці дніпряни почали більше помилятися, гірше відзахищалися та в цілому провели найгірший відрізок матчу. Це призвело до того, що кияни змогли декілька разів наблизитись до суперника на дистанцію 1 очка, але на більше не спромоглися.

Команда Ігорса Міглінієкса також відіграла не ідеально, припустившись втрат та не влучивши штрафні в клатчі. Тож Дніпро втримав переможний рахунок і втретє в сезоні здолав Будівельник — 87:82. 6-матчева переможна серія підопічних Міглінієкса перервалася в на майданчику чинного чемпіона.

Найкращий гравець

В’ячеслав Бобров, вийшовши з лави, продемонстрував ефективну гру: за 23 хвилини український форвард набрав 13 очок, зробив 7 підбирань та 4 підбирання, а його рейтинг ефективності становив 20 балів.

Читайте також: Київські баскетболісти достроково виграли Суперлігу

Наступні матчі

Дніпро свою наступну гру зіграє вже 5 травня на виїзді проти Харківських Соколів, а Будівельник 29 квітня в Кам’янському протистоятиме Прометею.

Суперліга Паріматч. Регулярний чемпіонат

27 квітня. Дніпро, СК Шиннік

Дніпро — Будівельник 87:82 (26:17, 16:17, 26:21, 19:27)

Дніпро: Шундель 16, Тимофеєнко 13 + 6 підбирань + 3 передачі - 4 втрати, Закурдаєв 8 + 5 підбирань + 3 передачі, Бондарчук 3, Кравцов 0 — старт, Бобров 13 + 7 передач + 3 підбирання - 3 втрати, Санон 10 + 7 передач + 5 підбирань - 5 втрат, Глєбов 10, Коломойський 8, Корнієнко 6 + 5 підбирань, Натяжко 0

Будівельник: Буртт 21 + 11 передач - 4 втрати, Брайс Джонсон 20 + 11 підбирань, Дево 10, Девенпорт 9 + 10 підбирань, Кожем’якін 2 — старт, Реджі Джонсон 17, Кобець 3, Звонов 0, Джефферсон 0, Козлов 0

 

Telegram Channel