Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У багатоповерхівці обірвався ліфт, в якому було з вісім поліцейських та понятих

Фахівці з'ясовують причини інциденту.

Фото Pixabay.

У багатоповерхівці обірвався ліфт, в якому було з вісім поліцейських та понятих

Інцидент трапився вранці у середу, 28 квітня, в одному з одеських будинків

Обірвався вантажний ліфт, у якому перебували восьмеро чоловіків віком від 20 до 30 років. Скільки саме було правоохоронців, а скільки понятих – не повідомляється.

Як інформує одеська поліція, вантажний ліфт з людьми впав у будинку, розташованому на вулиці Маршала Говорова. Усіх чоловіків, які на момент падіння перебували у ліфті, доставили до лікарні, де їх обстежили на наявність тілесних ушкоджень, передає zaxid.net.

Двох із них доставили до лікарні в шоковому стані.

Правоохоронці розслідує інцидент за статтями «Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд» і «Службова недбалість» Кримінального кодексу України.

За інформацією рятувальників, їм повідомили про подію після 08:00 ранку. Вони встановили, що ліфт обірвався з 1 поверху в низ ліфтової шахти (близько 7 м.) у 10-ти поверховому житловому будинку з паркінгом.

Нагадаємо, чоловіка, який погрожував вбити 23-річного лучанина, судитимуть.

Працівники ДСНС за допомогою спецінструмента відчинили двері ліфта та звільнили вісьмох чоловіків віком від 20 до 30 років, які самостійно вийшли з нього.

Місцеве видання «Думская» повідомило, що у ліфті перебували поліцейські з понятими, котрі прибули в будинок для проведення слідчих дій. У публікації зазначається, що двох із них доставили до лікарні в шоковому стані.

Telegram Channel