Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У селищі на Волині ремонтуватимуть дорогу

Невдовзі розпочнеться відновлення дороги у селищі Колки (фото ілюстративне).

Фото зі сторінки Служби автомобільних доріг у Волинській області у Facebook

У селищі на Волині ремонтуватимуть дорогу

У селищі Колки відремонтують ділянку дороги «Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів-Дольськ»

В області в рамках президентської програми «Велике будівництво» продовжують відновлювати дорогу Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ (Р-14). Зокрема, невдовзі розпочнеться відновлення дороги у селищі Колки, де пролягає автошлях, що сполучає обласний центр Волині з ПП «Дольськ» на українсько-білоруському кордоні, повідомив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Волинській області, вже укладено договір на капітальний ремонт 3-кілометрової ділянки цієї дороги у селищі Колки. Та окрім цього відрізка у планах є ремонт ще двох ділянок та мосту.

Уже укладено договір на капітальний ремонт 3-кілометрової ділянки цієї дороги у селищі Колки. Та окрім цього відрізка у планах є ремонт ще двох ділянок та мосту.

Уже голошено тендери на реконструкцію і ремонт більше 14 км автошляху та облаштування комплексу автоматичного габаритно-вагового контролю («Зважування у русі»). Триває виготовлення проєктно-кошторисної документації на відновлення ще понад 32 км дороги Р-14 та мосту у селищі Колки.

Telegram Channel