Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Дружині загиблого героя виділили земельну ділянку у Луцьку

23 серпня 2016 року на будинку, де провів своє земне життя волинський герой-розвідник Василь Зелінський, відкрили пам’ятний знак.

Фото із сайту volynnews.com.

Дружині загиблого героя виділили земельну ділянку у Луцьку

Дружині загиблого учасника бойових дій АТО Василя Зелінського виділили земельну ділянку на території Луцька

Про це стало відомо 28 квітня під час засідання сесії Луцької міської ради, пише ІА Волинські новини.

Василь Зелінський загинув у «іловайському котлі»

Луцькі депутати проголосували «за» отримання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 9 сотих на вулиці Станіславського у Луцьку вдові загиблого воїна Аллі Зелінській.

Нагадаємо, розвідник із колишньої 51 ОМБ Василь Зелінський загинув у «іловайському котлі». Зв’язок із ним обірвався 28 серпня 2014 року. Як виявилося, він загинув під Іловайськом та був похований у Запоріжжі. Родина загиблого, який був батьком двох дітей, мешкає у селі Романів Луцького району. У січні 2015 року Луцьк віддав йому останню шану.

Читайте також: Байден обговорить з Путіним питання України

23 серпня 2016 року на будинку, де провів своє земне життя волинський герой-розвідник Василь Зелінський, відкрили пам’ятний знак. Відтепер мешканці будинку, що на вулиці Січова, 5, матимуть постійне нагадування про те, що поруч з ними жив захисник України, який віддав життя за мир в країні.

До слова, у 2019 році дві вдови та матері малолітніх дітей, чоловіки яких загинули у зоні АТО, – Алла Зелінська та Галина Галатюк - звернулися до членів постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту з проханням включити їх та їхніх дітей в усі комплексні міські програми, спрямовані на підтримку сімей загиблих учасників АТО, адже, отримавши реєстрацію у Луцьку уже після смерті чоловіків, вони опинилися у складних життєвих обставинах.
 

Telegram Channel