Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Дорожники візьмуться за ремонт шляху з Луцька до міжнародного пункту пропуску

Ремонтуватимуть трасу «Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів-Дольськ».

Фото Волинської ОДА.

Дорожники візьмуться за ремонт шляху з Луцька до міжнародного пункту пропуску

У селищі Колки відремонтують ділянку дороги «Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів-Дольськ»

На Волині триває ремонт дороги Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ (Р-14). Зокрема невдовзі розпочнеться відновлення дороги у селищі Колки, де пролягає автошлях, що сполучає обласний центр Волині з ПП «Дольськ» на українсько-білоруському кордоні.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Волинській області, вже укладено договір на капітальний ремонт трикілометрової ділянки цієї дороги у селищі Колки. 

Окрім Колківського відрізка, у планах 2021-го року – ремонт ще двох відрізків та мосту. Нині вже голошено тендери на реконструкцію і ремонт більше 14-ти км автошляху, та влаштування на ній комплексу автоматичного габаритно-вагового контролю Weigh-in-Motion («Зважування у русі»). А також триває виготовлення проєктно-кошторисної документації на відновлення ще понад 32-х км дороги Р-14 та мосту у селищі Колки.

 Р-14 – одна з найдовших доріг державного значення в області, протяжністю 154,2 км, бере свій початок в Луцьку, і, пролягаючи територією Ківерцівського, Маневицького, Камінь-Каширського і Любешівського районів, з’єднує обласний центр Волині з пунктом пропуску «Дольськ» на українсько-білоруському кордоні.

Торік у рамках програми «Велике будівництво» відремонтували майже 12 км автошляху !Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ» (Р-14) у Луцькому та Ківерцівському районах (за старим адміністративним поділом). Це ділянки дороги від м. Луцьк до с. Дачне та від м.Ківерці до с.Озеро.

До слова,  Р-14 – одна з найдовших доріг державного значення в області, протяжністю 154,2 км, бере свій початок в Луцьку, і, пролягаючи територією Ківерцівського, Маневицького, Камінь-Каширського і Любешівського районів, з’єднує обласний центр Волині з пунктом пропуску «Дольськ» на українсько-білоруському кордоні.

Читати також:  Біля Шацька пахне свіжим асфальтом: дорожники показали відремонтовані кілометри (Фото)

Джерело: Волинська ОДА.
Telegram Channel