Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Біля Шацька пахне свіжим асфальтом: дорожники показали відремонтовані кілометри (Фото)

Дорога, як пісня!

Фото Служби автомобільних доріг.

Біля Шацька пахне свіжим асфальтом: дорожники показали відремонтовані кілометри (Фото)

Відремонтований відрізок уже перевірили на якість

На Волині триває ремонт автошляху до Шацького національного природного парку. Одна з доріг, що цьогоріч ремонтують – Т-03-06 /Т-03-02/ – Шацьк – Вілиця – Прип'ять – Любохини – /Т-03-08/. Нині дорожники працюють на ділянці Шацьк – Вілиця, протяжністю понад 9,2 км.

Там уже розширили проїзну частину з існуючих 4,5 до 6 метрів, влашували основу нового дорожнього одягу зі щебенево-піщаної суміші та уклали вирівнюючий шар дорожнього покриття з асфальтобетонної суміші.

Уже розширили проїзну частину з існуючих 4,5 до 6 метрів

Підрядник – ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Реклама Google

Якість робіт, що вже виконані на цьому об’єкті поточного середнього ремонту, перевірили працівники лабораторії замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області та державного підприємства «Дорожній науково-технічний центр» (ДП «Дорцентр»). Проведено заміри ширини та товщини влаштованих шарів дорожнього одягу, відібрано для проведення подальших випробувань керни асфальтобетону, з якого влаштованого вирівнюючий шар, та здійснено ряд інших заходів контролю.

Згодом на ділянці Шацьк – Вілиця здійснюватимуть фінішне асфальтування.

Із ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» САД уже уклала договір на проведення ремонту іншої частини автошляху Т-03-06, що пролягає між селами Вілиця і Любохини. Ремонтні роботи на цьому відтинку автошляху вже потрохи набирають обертів.

Читати також: Щоб встигнути до літа: дорогу до Шацьких озер ремонтують цілодобово 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Служба автомобільних доріг області
Telegram Channel