Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Лікарка зарізала 4 пацієнтів з інвалідністю, дехто там проживав з дитинства

Що ж підштовхнуло жінку на такий крок.

Фото із сайту volynnews.com.

Лікарка зарізала 4 пацієнтів з інвалідністю, дехто там проживав з дитинства

У Німеччині поліція затримала 51-річну працівницю лікарні за підозрою в убивстві після того, як чотири людини були знайдені мертвими і ще одна людина була серйозно поранена в клініці Бранденбурга, неподалік від Берліна

Поліція прибула до клініки близько 21:00 в середу і знайшла людей зі смертельними травмами в декількох палатах.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Tagesspiegel.

Працівники та опікуни закладу шоковані.

«Згідно з наявною інформацією, всі травми постраждалих з’явилися у результаті серйозного застосування насильства з боку третьої сторони», – йдеться в заяві поліції.

За даними газети, знаряддям убивства був ніж.

Посилаючись на джерела в поліції, газета повідомила, що підозрювана прийшла додому після роботи і сказала своєму чоловікові, що вона вбила людей. Після цього він подзвонив у поліцію.

Як передає ТСН, йдеться про таки мешканців закладу, де жили і доглядали за людьми із різною формою інвалідності. Він розташований у місті Потсдам, біля Берліну. Серед убитих – двоє чоловіків і дві жінки. Двоє із чотирьох загиблих жили там з дитинства. Це повідомили із закладу, більше деталей про вбитих поки не розголошують, пишуть Волинські новини.

Читайте також: Держстат: Реальна зарплата в березні зросла на 9,5%

Наразі інформація про можливий мотив жінки відсутня, а точний хід подій та обставини злочину досі незрозумілі.

Працівники та опікуни закладу шоковані. «Це просто вибиває землю з-під ніг, що ще можна сказати. Таку трагедію неможливо буде забути», - каже директор лікарні Матіас Фіхтмюллер.

За повідомленням прокуратури Потсдама, з ночі четверга на місці злочину проводиться «посилене забезпечення доказів». Також на місці працюють судмедексперти і прокурор.

Telegram Channel