Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Африка жваво хрумає яблука з України

Оце так!

Фото pixabay.com

Африка жваво хрумає яблука з України

А нашій державі нові ринки збуту фруктів не завадять...

Компанія USPA Fruit в 2020 р. почала перші поставки українських фруктів на ринки Африки. Зараз в планах — розширення географії та асортименту продукції. Про це інформує kurkul.com з посиланням на uaexport.org.

«Зокрема, українські фрукти стали вживати в таких африканських країнах: Ефіопія, Джибуті, Мавританія, Сьєрра-Леоне, Конго, Сан-Томе і Принсіпі, Буркіна-Фасо, Гана, Судан, Ліберія», — йдеться в повідомленні.

Зокрема, українські фрукти стали вживати в таких африканських країнах: Ефіопія, Джибуті, Мавританія, Сьєрра-Леоне, Конго, Сан-Томе і Принсіпі, Буркіна-Фасо, Гана, Судан, Ліберія.

Слід додати, що українські фрукти раніше не надходили до Буркіна-Фасо, Джибуті, Конго, Мавританії, Сан-Томе і Принсіпі, Судану та Сьєрра-Леоне, а USPA Fruit зробив перші успішні поставки з України. Таким чином, попри глобальну пандемію COVID-19, українська компанія успішно розпочала систематичне постачання українських фруктів на африканські ринки. Саме свіжі яблука були першими українськими фруктами, які вийшли на африканський ринок, однак компанія поступово розширює асортимент інших фруктів та ягід, вирощених в Україні

«Колись казали, що Україна може нагодувати фруктами всю Європу, а тепер можна сміливо казати ще й про Африку! Ми раді, що незважаючи на істотне зменшення валових обсягів експорту свіжих фруктів з України через пандемію COVID-19, провідні українські експортери фруктів і ягід не змінюють своїх амбітних планів та успішно відкривають все нові і нові ринки для України»,— зазначив голова Асоціації Дмитро Крошка.

Реклама Google

Читайте також: Королівський монетний двір Великої Британії випустив найбільшу монету в історії – важить понад 10 кіло.

Telegram Channel