Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
100 сімей малозабезпечених лучан отримали подарунки до Великодня

Фото зі сторінки Соцуправління ЛМР у Facebook.

100 сімей малозабезпечених лучан отримали подарунки до Великодня

Благодійну допомогу надали також родинам з сіл Луцької громади

У перед пасхальні дні на благодійний захід запросили сім’ї, якими опікують соціальні працівники, інформує Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Родини, які виховують дітей з інвалідністю та родини, які взяли на себе обов’язки опікунів дітей- сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Нові повноправні члени громади – сім’ї з Княгининка, Зміінця, Прилуцького, Антонівки, Забороля, Жабки, Брища, Небіжки, Кульчина, Одерад,Липлян, Городка, Сьомаків, Жидичина – були також запрошені на вручення продуктових наборів.

Луцька територіальна громада поповнилася прилеглими селами. Нові повноправні члени громади – сім’ї з Княгининка, Зміінця, Прилуцького, Антонівки, Забороля, Жабки, Брища, Небіжки, Кульчина, Одерад,Липлян, Городка, Сьомаків, Жидичина – були також запрошені на вручення продуктових наборів.

Голова Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмили Лонюк привітала усіх з прийдешнім святом та побажала здоров’я та Божої благодаті. Сто родин отримали благодійні пакунки до Великодня.

Telegram Channel