Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Мешканців найчистішого куточка Волині закликають не засмічувати природу (Фото)

Фото lubeshivska-gromada.gov.ua.

Мешканців найчистішого куточка Волині закликають не засмічувати природу (Фото)

У Любешові на дамбі біля річки Стохід встановили таблички з закликом не викидати сміття на вулиці

Ініціатором такої акції є житель Любешова Ігор Корецький, який є працівником та депутатом Любешівської селищної ради. Разом з  іншими працівниками Володимиром Сергійчуком, Ігорем Демихом, Наталією Мороз та депутатом селищної ради Олександром Бубалом вони встановили на дамбі біля річки Стохід урни та «антивандальні» таблички з закликом «не викидати сміття та не забруднювати природу». Про це повідомляє Любешівська селищна рада.

На дамбі біля річки Стохід встановили урни та «антивандальні» таблички з закликом «не викидати сміття та не забруднювати природу».

Як зазначив Ігор Корецький, таким вчинком вони хочуть спонукати жителів селища викидати сміття та недопалки в урни, а не під ноги. А також привернути увагу до того, що треба берегти природу та довкілля.

Така акція матиме продовження  і  таблички з закликом «не смітити» з'являться й в селищному парку, де люди часто нехтують правилами благоустрою, залишаючи після себе сміття. До того ж є непоодинокі випадки, коли жителі Любешова своє побутове сміття з будинків вивозять просто в парк.

 
 
Telegram Channel