Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В аеропорту «Бориспіль» злапали іноземця, який у власному череві перевозив понад кіло кокаїну

От зловмисник!

Фото Державної митної служби України.

В аеропорту «Бориспіль» злапали іноземця, який у власному череві перевозив понад кіло кокаїну

Наркотики виявили під час проведення комп’ютерної томографії

В аеропорту «Бориспіль» митники затримали чоловіка, який у черевній порожнині провозив понад 1 кг кокаїну.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Державну митну службу України.

«Понад 1 кг кокаїну намагався ввезти на територію України 45-річний європеєць у власному череві, який прилетів до аеропорту «Бориспіль» авіарейсом з однієї з країн Євросоюзу», - йдеться у повідомленні.

Понад 1 кг кокаїну намагався ввезти на територію України 45-річний європеєць у власному череві, який прилетів до аеропорту «Бориспіль» авіарейсом з однієї з країн Євросоюзу.

У Держмитслужбі зазначають, що іноземець для проходження митного контролю самостійно обрав «зелений коридор». Митники мали «грунтовні підстави сумніватися у його законослухняності», але пасажир стверджував, що не провозить заборонених речей.

Правоохоронці із залученням медичного працівника провели особистий огляд чоловіка. «Під час проведення комп’ютерної томографії виявилося, що в його черевній порожнині знаходиться 91 овальна капсула з невідомою речовиною», - додають у Держмитслужбі.

Зазначається, що всередині виявлених капсул, вилучення яких відбувалось медикаментозним шляхом протягом майже доби (19 годин), була порошкоподібна речовина білого кольору загальною вагою брутто 1070,29 г. Експрес-аналіз показав, що вилучений порошок містить у своєму складі кокаїн.

У Держмитслужбі також зауважують, що вказані дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України.

Читайте також: У Луцьку троє кошенят чекають на Великоднє диво.

Telegram Channel