Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Українська волейболістка продовжить кар’єру у Швейцарії

Я хочу відкрити для себе інший підхід до волейболу.

Фото із сайту chervolley.ru.

Українська волейболістка продовжить кар’єру у Швейцарії

Українська волейболістка Дар’я Буткевич поповнила склад швейцарської команди «Валь-де-Траверс»

В сезоні 2020-2021 «Валь-де-Траверс» (повна назва «Groupe E Val-de-Travers») посіла десяте місце турнірної таблиці, пише Волейбол.ЮА.

«Я хочу відкрити для себе інший підхід до волейболу і відчути нові емоції. Швейцарія – дуже красива країна з цікавим чемпіонатом, і для мене це прекрасна можливість. Коли я отримала пропозицію від «Groupe E Val-de-Travers», я швидко зрозуміла, що це найкращий вибір!» – цитує Буткевич офіційний інстаграм акаунт швейцарського клубу.

Дар’я – гравець високого технічного рівня, потужний і швидкий. Досвідчена і звикла грати проти високого блоку, вона, безсумнівно, буде цінним активом для команди.

Головний тренер «Валь-де-Траверс» бразилець Луїс Соуза: «Дар’я – гравець високого технічного рівня, потужний і швидкий. Досвідчена і звикла грати проти високого блоку, вона, безсумнівно, буде цінним активом для команди.»

Минулий сезон українка провела у російській команді «Сєвєрянка», якій на початку весни допомогла вп’яте завоювати золоті нагороди чемпіонату Росії. Діагональна Буткевич увійшла у топ-5 найрезультативніших гравців «Сєвєрянки», набравши 194 очки (155 – в атаці, 12 – на подачі, 27 – на блоці).

Читайте також: Українська волейболістка гратиме в Фінляндії

Нападниця народилася в Петропавловську-Камчатському (Росія), але з дворічного віку проживала в Житомирі. Три сезони Дар’я була гравцем житомирського клуб «Полісся» (2017-2020). До цього нападниця виступала в складі команди «Харків'янка» (2015-2017).

Telegram Channel